Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/charmingtravelchoices/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/charmingtravelchoices/cake/bootstrap.php on line 48
Charming Travel Choices Places
Prachtige theaters en leuke evenementen

Zoveel prachtige theaters…deze relatief kleine stad kan er trots op zijn! De laatste vijf jaar is Kopenhagen op het gebied van theater en entertainment goed op de kaart gezet, want maar liefst twee prachtige nieuwe theaters openden hun deuren: het Nieuwe Operahuis (Operaen) en het Deens Toneelhuis (Skuespilhuset). Maar laat ik vooral ook het Koninklijke Theater (Det Kongelige Teater) niet vergeten te noemen. Dit is al sinds 1748 een fantastische plek om een voorstelling bij te wonen.

Ik heb gemerkt dat er in Denemarken – en dus ook in Kopenhagen – niet zo heel veel leuke events en festivals plaatsvinden. Maar daar staat wel tegenover dat àls de Denen iets te vieren hebben, ze het ook goed doen! Iedereen gaat de straat op, er wordt gedanst, gezongen en heerlijk gegeten. Voor deze top 5 over entertainment heb ik naast een aantal theaters twee evenementen geselecteerd, een volksfeest en een culinair festival.

Raadplaag het tijdschrift ‘Copenhagen this week’ voor actuele informatie over voorstellingen in de verschillende theaters in de stad. Kaarten voor theatervoorstellingen en het culinaire festival kun je online kopen, via de toeristeninformatie of de organisatie Billetnet.

<< terug