<< Terug naar nieuwsoverzicht
Nicole's Nieuwtjes
News Photo 1News Photo 2

Restaurant Ralph's in Parijs.

Heerlijk eten bij Ralph Lauren

Modeontwerper Ralph Lauren, koning van de country chic, heeft een passie voor kleding, maar ook voor lekker eten. Hij opende al een restaurant in Chicago, maar droomde daarnaast van een all American restaurant in Parijs. Het bleef niet bij dromen! Ralph’s is de nieuwste culinaire hotspot. 

Het is al een aantal jaar een trend: beroemde modeontwerpers verleggen hun grenzen en vinden het leuk om zich niet alleen op kleding te richten, maar ook op design of op lekker eten. Denk aan koekjes met Prada pumps, cupcakes à la Victor & Rolf en de mooiste roze jurkjes om op te eten. Het gerucht gaat dat tijdens de Fashion Week in het najaar van 2010 in Londen, Parijs, New York en Milaan tijdelijke filialen van McDonalds wordt neergezet waar het eten fashionproof wordt verpakt. In deze droom McDonalds kun je Burberry Burgers, Hèrmes Frietjes en Paul Smith Sundaes bestellen. Obers lopen rond in smoking, je kunt eten in private dining rooms en er is zelfs een heuse catwalk…Ralph Lauren gaat een stapje verder. Hij mag zich inmiddels eigenaar noemen van twee restaurants. Ralph’s is gevestigd in de Ralph Lauren Flagship Store aan de Boulevard Saint Germain. 

Zowel de knusse eetkamer als de pittoreske binnentuin zijn, hoe kan het ook anders, uiterst charmant ingericht. In de eetkamer vind je gezellig gedekte tafeltjes, grote fauteuils, een imposante schouw en schilderijen met afbeeldingen van de jacht. De binnentuin is als een groene oase met gietijzeren tafeltjes en stoeltjes, grote lantaarns en veel decoratieve kussens. De kaart staat vol met Amerikaanse klassiekers als hamburgers, kreeft uit Main, krab uit Maryland en een steak van runderen van Ralph’s eigen ranch in Colorado. Genieten dus op deze sfeervolle locatie van een bekende ontwerper! 

Restaurant Ralph's
Boulevard Saint Germain 173, Parijs 75006
T: +33 (0)1 44 77 76 00 - http://stores.ralphlauren.com