<< Terug

Da Moritz zum Huth Beisl

Lunchen in een kleurrijk restaurant

Veel foto’s aan de wand, grote raampartijen en een gezellig terras zijn kenmerkend voor Da Moritz zum Huth Beisl. De sfeer in dit charmante restaurant is aangenaam en ontspannen en dat trekt een leuk publiek.

In een prachtig pand op de hoek van de Schellinggaße en de Himmelpfortgaße, vind je dit restaurant met een kleurrijk interieur. Het wordt vooral tijdens de lunch drukbezocht. Restaurant Da Moritz zum Huth Beisl maakt onderdeel uit van drie restaurants in dezelfde straat, maar dit is verreweg de leukste van de drie. De andere twee zijn Huth Beisl (direct naast Da Moritz) en Huth Gastwirtschaft (aan de overkant van de straat). 

De keuken is Italiaans met een focus op traditionele Italiaanse klassiekers als pizza, pasta en grillgerechten. Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten worden vakkundig verwerkt en dat resulteert in vele smaakvolle gerechtjes. Vis- en vleesspecialiteiten worden bedekt met verse olijfolie en zeezout en worden vervolgens op een lavasteen gegrild. De pizza’s worden gemaakt van licht en krokant deeg en de huisgemaakte pasta’s zijn er in allerlei soorten. Elke week is er een lunchmenu van twee gangen waarbij je kunt kiezen een voorgerecht, salade of dessert. Daarnaast zijn er de specialiteiten van de dag. Laat je vooral ook adviseren over de heerlijke Italiaanse en Oostenrijkse wijnen uit de grote wijnkelder van het restaurant om je lunch compleet te maken.