<< Terug

Ella’s

Mediterrane flair op prachtige locatie

Heb je zin om je even in zuidelijke sferen te begeven en te genieten van de mediterrane keuken? Dan ben je bij restaurant Ella’s aan het goede adres.  Dit trendy restaurant op de prachtige Judenplatz serveert verrassende gerechten. Waar vind je bijvoorbeeld nog meer olijfolie-ijs met aardbeien?

Op de Judenplatz is het zeer indrukwekkende holocaustmonument geplaatst, ter nagedachtenis aan de 65.000 Oostenrijkse Joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn vermoord. Het gedenkteken, vervaardigd van staal en beton, laat gesloten boeken zien die met hun rug naar binnen zijn gericht zodat de titels en volumes van de boeken niet zichtbaar zijn en de inhoud onleesbaar. De rijen boeken zijn eindeloos en ze staan voor het grote aantal slachtoffers. Het gedenkteken wordt ook wel ‘de Naamloze Bibliotheek’ genoemd. 

Het restaurant is heel licht en super leuk ingericht met een modern, trendy en kleurrijk interieur. Er is bovendien een heerlijk terras over de volle lengte van het restaurant. In restaurant Ella’s worden  traditionele, mediterrane gerechten geserveerd. Je geniet hier van een brede verscheidenheid aan smaken, versterkt door aromatische kruiden. Elk gerecht is een ware culinaire traktatie. Je bestelt à la carte of kiest voor één van de vier- of vijfgangendiners. De voorgerechten zijn licht, de hoofdgerechten belichamen de ‘ziel’ van de Middellandse Zee en de nagerechtjes zijn verrassend. In de bar kun je genieten van de lekkerste wijnen en cocktails onder het genot van sfeervolle soulmuziek.